Thursday, 8 September 2016

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Assalamualaikum dan salam merdeka semua... mood merdeka masih around the corner.
Apa aktiviti u all sempena merdeka ni? Semangat anak merdeka betul kan hehehe...
For me we should be proud to be Malaysian aisyeehhh...Panjang pula mukadimah mumy ni.

Okey lupa mumy nak introduce who am I. I am a wife to my beloved and loving husband. Siapa lagi kalau bukan 'abang' mumy. Telah  dikurniakan dua orang cahaya mata yang sangat comel, si kakak dan si adik.

Apa kerja mumy? Mumy buat banyak kerja.
Firstly mestilah bekerja sebagai hamba Allah. Wife,housewife,mumy,a dougther to my parent and last sekali a teacher.

Mesti u all wondering kan, why I'm writing this blog? Eeeeee...tak tanya pun...hehehe..

Alright straight to the point je la k.This blog is dedicated to my beloved abang and my children. Also kepada semua pembaca blog mumy ni. Semoga yang bakal mumy kongsikan bermanfaat untuk semua dan mendapat keredhaan Allah s.w.t...Amin

Okeylah, mumy nak prepare dinner dulu. Mumy jumpa u all next entry okey...apa menu malam ni ek? Still referring to kandungan kalori dalam makanan,itula yang abang mumy selalu pesan kat mumy.

Confirm u all garu kepala kenapa boleh katakan tiap hari abang mumy ingatkan pasal kalori?
Thats why kita mesti jumpa dalam next entry untuk mumy share rahsia di sebalik kalori ni. Jumpa lagi semua....Your Beauty is Our Passion



I am a Shaklee Lover & Distributor

Zubaidah M.
I.D. 1235062
Pengedar Sah Shaklee Terbesar Miri & Brunei

Phone:0128964800











No comments:

Post a Comment