Omega guard shaklee bakar lemak saya

Selamat Hari Sukan Negara u all. Ada bersenam tak pagi ni? Mumy terlebih menari pula. Memang rasa segar dan sihat.

Apa Hari Sukan Negara tu? Hari Sukan Negara ni disambut setiap minggu kedua pada bulan Oktober. Tahun ni sambutan kali kedua. Matlamatnya supaya rakyat Malaysia terbuka dan terdedah dengan gaya hidup yang lebih sihat.

Jangan tak ambil peduli tentang kesihatan kita u all. Mencegah lebih baik dari merawat. Cegah sebelum terlambat okey.

Best sangat hari ni u all. Banyak sangat aktiviti yang buat mumy tambah sedar kenapa mumy perlu sihat.

Apa pun tahniah abang. Abang menang acara maraton terbuka kategori lelaki. Bangganya mumy. Mumy tak menang ke? Isssshhh...bukan mumy tak laju, tapi mumy kena jaga checkpoint. Jadi tukang sorak pun jadi la kan. Hehehe. 

Ni hadiah yang abang dapat. Kakak yang suka hati dapat banyak makanan 😊😊




Even mumy tak menang tapi mumy bangga abang menang. U all nak tau, time  senamrobik tu satu kejadian buat mumy speechless. Ada dalam 30 saat macam tu. Aikk...sempat pula mumy kira. Anggaran je u all. Sebab lama mumy terdiam.

Nak tau tak???? Ibu-ibu yang datang tu tanya mumy. Macam ni ayat ibu-ibu tu " cigu, kami mau tanya mana sudah lemak-lemak cigu dulu?". Krik...krik...dalam hati mumy tebal sangat ke lemak mumy dulu. Mumy pun cakap "ooo..time tu saya mengandung"

Jawapan mumy tu buat mumy dapat statement yang lagi sentap. " cigu belum mengandung dulu pun cigu nampak gemuk juga" krekkk...krek...koyak hati mumy 😰😰😰

Koyak-koyak pun cantum balik juga u all. Bila ibu-ibu tu puji mumy da makin slim and ada yang cakap tak kenal mumy. Hohoho...x apa kak, nanti saya ajar anak akak semua dengan lebih baik lagi. Hehe.

Terus mumy berlari pergi dengan abang. "Abang semua cakap sayang kurus". Abang pun balas " tahniah". Hebatkan mumy sebab dapat jumpa cara hebat yang dapat bakar lemak mumy.

Mumy panggang diri sendiri ke? Eeee...tak sanggup mumy. Apa mumy buat? Mumy guna yang ni. Haaa...u all cuci mata la k. 

Ini yang buat ibu-ibu di sini tercari-cari mana pergi lemak mumy. Jangan jeles...😁😁😁



Kenapa minyak ikan mumy guna untuk bakar lemak? Tau tak,not all fats make you fat. Da terbukti u all minyak ikan dapat turunkan berat badan. Tapi harus diingat, hanya minyak ikan yang berkualiti tau. Bukan minyak dari hati ikan. Jauh-jauh kan u all. Minyak kat situ tu bannyyyaaaak toksin tau.

Omega guard Shaklee berfungsi untuk membakar lemak kita. Yang lebih best omega guard Shaklee ni dapat mengaktifkan hormon laptin. Hormon ni hormon kenyang. Bila hormon laptin ni aktif, hormon ni akan hantar sign ke otak and otak akan bagitau berhenti ambil makanan. Bekalan lemak da cukup.

Best ke best u all? Mumy tau memang stress bila orang cakap kita gendut. Buat macam-macam tapi tak juga jadi. Apa yang penting kawal pengambilan kalori ( kita da sembang dalam entry lepas),
makan makanan seimbang, bersenam dan ambil sumber nutrisi yang dapat bakar lemak dengan cepat.

Okeylah u all. Mumy nak tidokan adik. Napping time kata adik. Jumpa lagi dalam sembang kopi kita k. Your Beauty Is Our Passion.

posted from Bloggeroid

Comments

Popular Posts