Monday, 17 October 2016

Saya pengedar Shaklee Miri

Assalamualaikum dan selamat malam u all. Mumy harap u all semua sihat. Aminnnn...malam ni mumy nak buat pengumuman. Mumy Pengedar Shaklee Miri yang sah dan stokis Shaklee Miri. Haaa...siapa yang memcari produk Shaklee, boleh cari mumy okey. Terutama sekali kawasan Miri. Untuk pengetahuan semua, mumy ready stock dan boleh COD kawasan Miri dan Brunei. Kalau nak mumy post pun boleh.

Untuk sesiapa yang nak jadi ahli dengan mumy sangat dialu-alukan. Banyak kelebihan bila kita jadi ahli Shaklee ni. Kalau nak tahu apa kelebihan dan keistimewaannya jom cepat-cepat daftar jadi ahli dengan mumy😊😊😊😊.

Apa yang best bila beli produk Shaklee dari mumy? Bukan setakat u all dapat produk yang u all nak je tau. Mumy boleh consult cara makan yang betul. Cara makan tu bukan mumy cipta sendiri okey. Tapi cara makan dan pengambilan yang disarankan oleh pakar nutrisi Shaklee sendiri.

Mumy tau, setiap kita inginkan yang terbaik untuk kesihatan kita. Sebab tu kita nak suppliment yang terbaik kan. Nak hasil dan kesan yang terbaik kita mesti makan dengan cara yang betul. Tak boleh hentam sembarang je. Nanti produk yang terbaik pun jadi tak baik kalau cara makan atau gunanya salah. Setuju tak dengan mumy?

Cara pemaknan yang betul ni penting sangat u all. Kalau kita makan ikut suka hati je baik tak perlu doktor kan. Sebab tu, bila kita nak makan apa-apa suppliment pastikan kita tahu cara makannya. Kalau kita beli dari farmasi ke,agen ke make sure u all dibagi tahu cara pemakanan yang betul.

Bukan apa,mumy takut benda yang sepatutnya menjadi penawar menjadi racun untuk badan kita. Macam mumy, mumy tak akan suka hati bagi tahu apa yang u all perlu tanpa ada facts and finding dulu. Ini penting sangat u all. Apa yang penting,mumy selalu merujuk kepada yang pakar. Sebab setiap individu mempunyai masalah yang berbeza dan perlu penyelesian yang berbeza.

Baiklah u all, mumy kena stop dulu. Tugas hakiki da menyeru hehehe...junoa lagi dalam sembang kopi kita yang akan datang 👌. Your beauty is our passion.

No comments:

Post a Comment