Thursday, 10 November 2016

Ajaib yang terindah

Assalamualaikum u all. Salam Jumaat mumy ucapkan. Pada hari yang penuh barakah ni,mumy nak kongsi ungkapan terindah yang buat mumy semangat nak bisness Shaklee. Macam yang mumy pernah cerita dulu, yang mencadangkan dan menggalakkan mumy bisness ialah abang. Abang memang otak bisness. Semuanya tentang bisness. Aura abang tu dah menyerap dalam diri mumy sekarang.

Kalau u all tengok mumy tak ada pun ciri-ciri seorang yang tahu tentang bisness. Cuma mumy happy sangat tengok abang bisness. Sebenarnya bisness ni bukan semata-mata tentang untung tau. Ianya lebih kepada macam mana kita nak urus bisness kita. Macam nak deal dengan orang. Kepuasan pelanggan tu yang utama.

Kenapa mumy nak bisness Shaklee yang tu pun ada mumy kongsi dalam sembang kopi kita yang lalu. Abang yang pemberi inspirasi kepada mumy. Apa inspirasi yang abang bagi dengan mumy sampai terjentik lubuk hati ini untuk masuk dalam dunia bisness ni. Meh sini mumy cerita okey.

" Waaaa!!!!sekarang sayang makin nampak muda. Awet muda banding di maktab dulu". Jangan muntah dulu okey😂😂😂😂😂mumy dengar time tu pun,macam-macam perasaan mumy. Percaya ada,tak percaya pun ada. Yela, dalam hati ini kembang dan berbunga-bunga tapi terselit juga dalam hati " ni mesti nak ambil hati ni😏"

Bila mumy buat muka selamba dengan pujian tu, terus abang cakap lagi. "orang serius ni..."
Tambah nak pecah hidung mumy kembang time tu😆😆😆😆😆😆. Tapi masih control ayu lagi time tu. Abang pun cakap, bagus supplimen yang mumy ambil ni. Kesannya bagus dan positif.

Tengok-tengok, encik suami mumy pun nampak perubahan mumy yang sangat bagus ni. Inilah kesan produk Shaklee yang buat diri mumy momazing.

Ungkapan ajaib abang yang buat hati mumy buat keputusan untuk bisness yang ni" Bagus sayang bisness. Sayang dah boleh jadi model untuk Shaklee. Bila kita sendiri tunjuk kesan positif tu, orang yang memerlukan dapat kita tolong".

Berpandangan jauh betul abang ni. Ya,kata-kata hikmah abang ni lah yang melonjakkan semangat mumy untuk berbisness. Sokongan moral abang yang banyak membantu mumy. Bukan apa redha suami tu kan penting. Thnk you so much abang.

Sekarang alhamdulillah mumy sudah pun berbisness dan syukur kepada Allah rezeki itu sentiasa ada.

Berbilion terima kasih juga kepada sifu/guru/master kepada mumy. Insan ini terlalu banyak membantu mumy dalam menempuh perjalanan bisness Shaklee mumy. Thank you soooooo much mami Master Siti Salwa. Semoga mami sentiasa sihat,dimurahkan rezeki dan mendapat keberkataan daripada Allah. Your are superb sifu👍👍👍👍👍👍.

Baiklah kita jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang ya. Beauty is our passion.

No comments:

Post a Comment