Aktiviti Cuti Sekolah Anak-Anak Sambil Mak Bisness Online

Assalamualaikum semua. Selamat bercuti. Best nya cuti. Mumy suka,mumy suka. Hari ni,mumy nak ceritalah aktiviti cuti sekolah dan bisness online mumy. Hehe..anak-anak mumy belum sekolah. Tapi mumy cikgu jadi mumylah yang cuti😂😂😂😂😂.

Masa cuti lah masa yang mumy tunggu-tunggu. Masa bersama keluarga siang dan malam. Mumy suka anak-anak gembira😀😀😀😀.

Mumy sibuk bercuti,tapi bisness online tetap berjalan😊😊😊. Dalam beraktiviti bersama keluarga bisness Shaklee online mesti dijaga😁😁😁.

Apa aktiviti mumy waktu cuti? Cuti baru bermula,jadi belum dirancang lagi. Huhuhuhu...jangan marah ya. Lagipun anak-anak masih tak pandai nak request nak pergi mana-mana lagi.

Selalunya mumy dan abang akan bawa kakak dan adik pergi window shopping atau stay hotel. Itu kan hobi mumy dan abang. Semua aktiviti tempat tertutup dan ada air cond. Bukan apa,sekarang ni cuaca tak menentu. Mumy tak nak dedahkan sangat anak-anak dengan perubahan cuaca kita sekarang.

Alhamdulillah waktu cuti ni,aktiviti bisness dapat dibuat. Lega sangat hati mumy. Time bekerja ada masa cuma perlu lebih bijak dan kreatif. Masa yang Allah bagi sama je setiap hari. Kita yang kena rancang sebaik-baiknya.

Baikla u all,mumy kena stop. Ada urusan bank. Hehehehe. Jumpa lagi ye dalam sembang kopi akan datang. Rancang cuti dengan aktiviti bermanfaat. Beauty is our passion.

Comments

Popular Posts