Saturday, 5 November 2016

Cara Untuk Kulit Putih, Gebu dan Awet Muda Dengan Vitamin C dan ESP

Assalamualaikum u all selamat berhujung minggu. Seronok kan hujung minggu. Hari ni mumy nak kongsi cara untuk putih,  gebu dan awet muda dengan ESP dan VItamin C Shaklee. Kesan mengaamalkan Shaklee ni dah bagi banyak kesan positif dalam hidup mumy. Jom kita sembang😊😊😊😊

Alahamdulillah,gembiranya rasa hati. Hari ni cuaca panas dan berangin. Dapat mumy sidai baju. Mumy fa sidai awal pagi tadi. Takut hujan di tengah hari😂😂😂. Tak kering nanti baju-baju tu. Sekarang ni, pedalaman selalu hujan. Tak kering lagi tanah dah hujan balik. Banyak sungguh rahmat Allah.

Sebenarnya u all hari ini rasa momazing sangat. Kenapa ya? Lepas mumy masak breakfast ala-ala hotel tadi. Hotel la sangat😁😁😁. Pergi bilik tengok anak-anak. Yela takut adik terbangun atau kakak terbangun dan kacau adik pula. Kakak tu sayang adik dia tapi yela mumy takut juga jadi apa-apa. Hehehe.

Mumy pun cepat-cepat masuk bilik. Dengan gaya ninja yang paling tangkas supaya tak ada bunyi. Hehehe. Siapa pernah buat?

Tiba-tiba ada suara comel menyapa. "Mummy....kasak(kacak aka cantik) mummy..." 😱😱😱😱😱 diri ini tak percaya itu kata-kata Danis yang comel. Thank you sayang. Lepas tu terus minta susu. Itu pujian atau pujukan untuk dapatkan susu diri ini tak kisah. Hati tetap berbunga. Semakin semangat nak sihat dan cantik. Walaupun cuma anak kecil yang puji. Kanak-kanak kan jujur😂😂😂😂.

Inilah #shakleeffect yang mumy alami. Kegemaran mumy untuk dapat pujian tadi mestilah setiap hari ambil vitamin c Shaklee dan ESP setiap hari. Ni memang suppliment favourite😍😍 . Selamat berhujung minggu semua, sekadar berkongsi #shakleeeffect yang buat diri ini #liveamazing😊😊😊😊😊.

Untuk pengetahuan u all,mumy dah tak pernah pakai compact powder atau faoundation segala tu. Semua ni bermula waktu mengandungkan kakak. Muka mumy jadi alah sangat dengan face covering ni. Sekarang muka mumy memang togel tak ada sebarang make up atau bedak.

Tapi alhamdulillah, muka mumy sentiasa nampak sihat dan macam pakai foundation juga tau. Ramai yang puji diri ini. Mumy memang tak suka pakai skin care yang bagi muka ja nampak putih gebu dan muda. Tapi bahagian lain tu dayang senandong. Tak ka nampak pelik kan u all. Muka gebu gebas. Bila leher dan tangan macam nenek kebayan.

Yang ni mumy tak suka. Sangat tak suka. Mumy nak semua seimbang. Seluruh badan gebus gebas. Baru ara keyakinan. Siapa setuju?

Nanti mumy belanja gambar mumy okey. Mumy tunjuk waktu mumy umur 19 tahun dengan sekarang. U all undilah yang mana lebih hot 😂😂😂😂. Sekarang masih tak dapat letak gambar. Mesti line super baru dapat. Mumy kan dalam hutan. Hihihi.

Semoga terinspirasi. Your beauty is our passion.

No comments:

Post a Comment