Pengalaman Handle Customer dalam Bisness Shaklee

Assalamualaikum u all. Malam ni supermoon kan. Besar sungguh bulan. Cantik dan indah ciptaan Allah. Malam ni mumy nak cerita pengalaman mumy handle customer dalam bisness Shaklee. 

Mumy aktif biz Shaklee ni dua bulan lepas. Tak sangka kan,mumy lagi tak sangka mumy dah ada bisness sekarang. Semoga urusan bisness mumy dipermudahkan. Amin.....

Pengalaman pertama deal dengan customer ialah pengalaman yang mumy paling tak lupa. Mula-mula tu memang nebes. Semua perasaan ada. Alhamdulillah, ahli dalam team sangat banyak tolong mumy.

Cuba u all bayangkan, customer tanya mumy ada stock herbal blend. Satu badan mumy seram sejuk tahap gaban. Rasa nak demam pun ada 😂😂😂😂😂😂😂. Over semangatlah katakan.

Bila mumy ingat balik,mumy boleh ketawa sendiri. Tapi pengalam pertama tu sangat mematangkan mumy. Alhamdulillah,pelanggan pertama tu permulaan kepada bisness mumy.

Sekarang mumy dengan Cik B dah jadi member. Kami selalu contact walaupun bukan urusan Shaklee.

Itulah kisah mumy bersama first customer mumy. Seronok sangat bisness. Alhamdulillah. Jumpa lagi dalam sembang kopi akan datang. Beauty is our passion.

Comments

  1. Hehehe semua orang pun seraaam sejuk dapat 1st customer kan

    ReplyDelete
  2. 1st time, semua jadi tak keruan kan. Tahniah2x 😊😊😊

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts