Sunday, 20 November 2016

Percutian 5 Bintang Tajaan Shaklee

Assalamualaikum semua. Yehhhhh!!!! Dah nak cuti. Suka sangat. Hari ni,mumy nak cerita tentang percutian 5 bintang tajaan Shaklee ke Langkawi. Bestnyaaaa. Percutian 5 bintang tu u all. Percutian yang ditaja sepenuhnya. Siapa mau?

Tapi yang sedihnya bukan mumy yang pergi pun. Huhuhuhuhu😭😭😭😭😭😭jelesnya mumy. Kakak senior Superstars yang pergi. Mumy nak juga. Jeles sangat tengok gambar Kak Fatin. Best sesangat.

Tak apa tahun depan,mumy akan pergi cuti tajaan Shaklee yang bertaraf 5 bintang juga. Yang ni lebih best tau. Naik cruise tuuuuuu....mumy nak....!!!! Kena usaha lebih ni supaya layak dapat percutian percuma 5 bintang tu.

Percutian tajaan Shaklee ni memang mewah. Macam trip ke Langkawi ni, hotel lima bintang. Makan super duper sedap dan mewah. Mumy dapat bayangkan masakan chef mesti taraf michelin yang masak. Macam dalam movie tu u all. Yang kalau makan tu boleh rasa terbang ke langit kan. Hehehehe....seronoknya.

Bila tengok gambar-gambar trip tu,rasa nak juga merasa percutian percuma yang lima bintang. U all nak tau, katil peserta percutian mewah ni je harganya 13 ribu!!!!!😱😱😱😱😱😱. Memang selesa tahap gaban lah kan.

Berkobar-kobar rasa hati ini nak dapat percutian mewah macam tu. Berusaha!!!!!!!💪💪💪💪💪💪💪
Mumy akan tingkatkan usaha mumy. Jommmmm!!!!

Baiklah mumy kena stop dulu. Kejap lagi mumy nak latih murid untuk persembahan kelas. Jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang. Beauty is our passion.

No comments:

Post a Comment