Sumber ilmu Shaklee,supplimen Shaklee dan bisness Shaklee

Assalamualaikum semua selamat menjalankan tugas. U all sihat hari ni? Alhamdulillah,walau apapun yang terjadi kuatkan semangat. Hari ni,jom sembang cara nak dapat ilmu tentang Shaklee,bisness Shaklee dan supplimen Shaklee.

Penting ke semua tu? Sangat penting u all. Bagi mumy yang sememangnya pengamal produk Shaklee. Tambahan pula,mumy dah menceburkan diri dalam bisness Shaklee ni.

Nak memulakan apa jua perkara yang paling penting adalah ilmu. Tanpa ilmu kita tak akan ke mana. Insan hebat pun sentiasa mencari ilmu tau. Nak makan pun kita perlukan ilmu. Kenapa mumy cakap macam tu?

Ilmu merasa makanan. Cara nak pegang sudu. Cara nak ambil isi ikan. Semuanya perlukan ilmu. Tanpa ilmu makan. Yang basi pun kita bedal je nanti.

Ilmu tentang Shaklee ni suatu masa dulu tak sampai pun tahap buku lali. Mumy banyak tahu pasal Shaklee pun bila mumy mula nak berjinak nak ambil supplimen Shaklee waktu nak bersalin kakak dulu. Dari mana mumy dapat info tentang set berpantang tu? Mumy ambil dari Mr Google.

Nak cari maklumat dari Mr Google ni perlu ada adab tau. Caranya perlu tahu. Yang mana informasi yang tepat atau copy paste je. Apa pun maklumat yang kita baca pastikan sumber itu boleh dipercayai.

Alhamdulillah,dari mumy kosong tentang produk Shaklee,kesihatan,nutrisi dan bisness Shaklee sekarang ilmu mumy semakin terisi. Dari mana mumy dapatkan ilmu-ilmu ni? Alhamdulillah,mumy ada seorang guru,sifu,master dan ketua yang hebat👏👏👏👏👏👏👏.

99% ilmu mumy tentang Shaklee ni adalah daripada beliau. Syukur alhamdulillah ya Allah sebab mumy dihantar kepada seorang guru yang hebat macam beliau.

Ilmu nutrisi,ilmu produk Shaklee,ilmu bisness Shaklee bahkan ilmu di luar bidang Shaklee pun banyak beliau curahkan. Deep deep in my heart she is the greatest teacher. Thank you very much mami.

Hanya Allah sahaja yang mampu membalas jasa mami kepada diri ini. Semoga mami dan keluarga sentiasa dalam rahmat Allah amin.

Mumy tak rujuk sumber lain ke? Nak mencari ilmu yang terbaik kita mesti merujuk sebanyak mana rujukan yang kita ada. Barulah ilmu yang kita dapat tu unggul.

Cuma hari ni,mumy nak kongsi satu sumber ilmu mumy sahaja iaitu master mumy yang hebat ni. Siapa lagi kalau bukan Master Siti Salwa. Sumber ilmu mumy yang sangat-sangat hebat.

Proses pembelajaran banyak hala. Bahan bantu mengajar yang pelbagai. Penggunaan ICT dalam pembelajaran yang optimum. Kaedah penilaian dan pentaksiran pun over the top. Kawalan emosi dan tingkah laku pun sangat bagus😍😍😍.

Kalaulah master mumy ni cikgu di sekolah,mumy pasti beliau dah banyak kali dapat anugerah perkhidmatan cemerlang. Guru cemerlang setiap tahun. Guru inovasi dan banyak lagi lah u all. Markah PBPPP confirm tinggi. Hehhe...jangan marah ye mami. Saya gurau je.

Mumy kan dah cikgu kenapa semua ilmu ni penting? Harus diingat u all. Pembelajaran yang bagus ialah pembelajara yang merentas kurikulum. Haaaa...banyak ilmu kesihatan mumy dapat aplikasi semasa dalam kelas tau.

Bila murid asyik lemau je. Mumy dapat terang dengan mereka kenapa jadi macam tu. Murid seronok, mumy lagi seronok. Waktu explain dengan murid tu,terbayang-bayang wajah master mumy tu.

Ini bukan mengampu tapi ini ikhlas dari hati. Tak guna saya mengampu pun kan😂😂😂😂. Tak ada faedah pun.

Baiklah jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang. Kalau yang tengah sedih macam mumy mengadulah kepadaNya dan orang tersayang sekeliling kita. Awet muda terjaga😁😁😁😁. Beauty is our passion.

Comments

Popular Posts