Tuesday, 15 November 2016

Supplimen Shaklee Untuk Yang Tersayang

Alhamdulillah mumy sekeluarga sihat hari ni. U all apa khabar? Semoga kita semua sihat amin. Petang yang panas ni mumy nak cerita supplimen untuk yang tersayang. Siapa lagi kalau bukan abang kan. 😁😁😁😁😁😁😁.

Apa supplimen yang mumy belikan untuk abang ya? Sebelum ni,banyak juga supplimen yang mumy belikan untuk abang. Tapi yang mumy cerita ni supplimen yang istimewa. Ya,istimewa untuk yang teristimewa. Hadoooiiii....jiwanglah pulak kan.

Semestinya supplimen yang mumy beli untuk abang ialah supplimen daripada produk yang memang terbukti selamat,berkesan dan semula jadi. Produk apa tu? Sudah tentu produk Shaklee pilihan mumy untuk keluarga yang tercinta.

Bila abang tekad nak slim secara sihat mumy pun bertekad untuk bagi sokongan penuh dengan abang. Untuk buat abang tambah semangat mumt belikan abang set kurus Shaklee. Yeeeehhhh....happy betul sebab dapat hadiahkan abang dengan hadiah yang tak seberapa.

Walaupun kecik je hadiah tu,tapi impaknya besar tau. Dengan usaha,doa dan ser kurus Shaklee,alhamdulillah abang dah jadi macam budak sekolah menengah sekarang. Lebih nampak muda banding masa couple dulu. Eeeeee...betul ke? Betul...mumy dah kenal abang hampir 11 tahun. Mumy taulah.

Tak baik menipu tau. Berdosa. Memang mumy happy sangat dengan perubahan positif abang ni. Jangan ingat pula mumy ni tak suka abang yang dulu okey. Mumy sentiasa menerima abang seadanya dunia dan akhirat. Adddeeeeeehhhh...jiwang betul ni😂😂😂😂.

Kalau orang lain belikan barang macam jam,minyak wangi,kereta atau apa-apalah yang over the top. Mumy pula belikan supplimen untuk abang. Mumy sayangkan family mumy. Jadi cara untuk mumy tunjukkan kasih sayang tu dengan menjaga kesihatan keluarga mumy. Keluarga sihat hidup bahagia. Setuju tak?

Haaaa...kalau nak bagi hadiah untuk suami,mak ayah,adik beradik atau buah hati boleh cuba cara mumy😊😊😊😊😊. Hehehehe.....

Baiklah u all, malam ni mumy ada potluck untuk meraikan insan-insan istimewa di sini. Menu mumy? Tomyam seafood rendah kalori. Dengar-dengar menu malam ni hebat-hebat. Mumy tak risau sebab mumy ada pemecah dan pembakar lemak😊😊😊😊.

Nak tau juga? Jom tanya mumy okey. Jumpa lagi. Beauty is our passion .

No comments:

Post a Comment