20 Tahun Ambil Shaklee Apa Jadi Pada Buah Pinggang?

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah mumy sihat,u all sihat?😊😊😊. U all ada ambil apa-apa supplimen? Haaa...hari ni mumy nak bagitau 20  tahun ambil Shaklee apa akan jadi? Suka tak? Nak tau tak? 😊😊😊😊. Sabar yeee...kejap lagi kita mula.

Sejujurnya sebelum ni pun mumy ada pandangan yang salah tentang pengambilan supplimen. Bagi mumy supplimen tu tak penting. Apa yang penting jaga pemakanan dan bersenam. Tapi semua tu bertukar bila mumy dah semakin terdedah dengan ilmu kesihatan,nutrisi dan supplimen ni. Memang mumy akui mumy belajar semua ni untuk tambah ilmu dalam bisnes shaklee mumy.

Sejujurnya ilmu kesihatan dan nutrisi ni bukan saja penting untuk ilmu dalam bisnes tapi untuk kesedaran diri sendiri.

Bila orang tau mumy ambil supplimen Shaklee,memang ada bunyi-bunyi yang agak tak best. Banyak kandungan dadah lah. Di proseslah. Makanan makanan seimbang lagi baguslah. Dan macam-macam lagilah. Tapi mumy jenis yang pekak kan telinga je. Biarlah apa yang orang cakap,yang penting mumy tau apa yang mumy buat tu betul dan selamat.

Makan supplimen Shaklee buat buah pinggang rosak? Hmmm...meh sini duduk bagus-bagus dan dengar apa yang mumy nak cakap okey. Mumy tau macam-macam khabar berita yang keluar bila kita cakap tentang supplimen. Bahaya tak ambil supplimen Shaklee dalam tempoh masa yang lama?

Apa yang mumy cakap ni,bukan sebab mumy pengedar Shaklee atau apa okey. Tapi kajian dah buktikan walaupun makan supplimen Shaklee dalam tempoh yang lama. Dari mana segala kajian tu? Dari land mark study yang dijalankan oleh pihak yang ketiga. Landmark study ni di buat untuk buktikan yang produk Shaklee ni selamat dan berkesan diambil dalam tempoh yang lama.

Selain dari landmark study segala tu apa lagi bukti yang produk Shaklee ni selamat di ambil dalam tempoh yang lama? Tak perlu ambil jauh. Mentor bisnes mumy aka Mami Aka MASTER SITI SALWA. Mentor mumy ni pun dah berpuluh tahun makan produk Shaklee alhamdulillah kesihatan mami sangat tip top.

Apa yang lebih hebat lagi ayah kepada mentor mumy ni pun sama. Dah makan supplimen Shaklee dah puluhan tahun. Alhamdulillah,buah pinggang masih sihat. Bukan buah pinggang jak yang sihat. Tubuh badan pun sihat tau. Sekarang ayah pada mentor mumy tu tengah siapkan phd beliau.

U all bayangkanlah dalam usia emas tu beliau masih dapat sambung belajar sampai tahap yang tinggi. Siap dapat tulis buku lagi okey😊😊😊😊. Itu dah satu bukti yang kukuh bahawa produk Shaklee memang selamat dan hasil kajian landmark study tu betul.

Bukan tu je okey,ada seorang kakak senior mumy dalam bisnes Shaklee ni. Umur dah 54 tahun tapi keadaan kesihatan dan kecantikan kakak tu fulamak hebat dan superb. Yang tu bukti makan supplimen shaklee dalam tempoh yang lama memang selamat dan tidak asa apa-apa kesan sampingan pada kesihatan buah pinggang.

Mumy pun dah ambil shaklee tiga tahun dan alhamdulillah kesihatan mumy semakin okey dan sihat. Yela kalau mumy bagi contoh diri mumy u all confirm susah nak percaya kan. Sebab tu mumy bagi contoh orang yang mumy kenal. Dan semua tu betul dan tak bohong okey😊😊😊.

Tak salah kan kalau mumy berkongsi sesuatu yang baik dengan u all. Dapat kita jadikan sebagai iktibar betul tak?

Mumy kena stop dulu ya. Jaga kesihatan dan kecantikan. Beauty is our passion

Comments

Popular Posts