5 Kelas Cara Buat Bisness Online Dari Mentor Bisness Saya

Assalamualaikum semua. Panas sikit cuaca malam ni. Susah sikit nak tidur. Malam ni mumy nak kongsi 5 Kelas Cara Buat Bisness Online Dari Mentor Bisness mumy .Marilah mumy kongsi tentang kelas-kelas yang upline mumy pernah buat untuk mumy dan ahli kumpulan mumy ye. Itu pun nak kongsi...rugi tau kalau u all tak nak tahu😂😂😂😂. Sangat bermanfaat ni.

Banyak kelas yang mami dah buat untuk kami anak-anak mami ni. Semua kelas yang mami (upline) buat sangat-sangat bermanfaat. Dan kalau boleh,mumy tak nak tertinggal pun walau satu kelas yang beliau anjurkan.

Yang paling mengharukan lagi,kelas yang mami buat tu,tak ada bayaran pun. Kami tak ada membayar satu sen pun atas susah payah yang mami dah buat. Begitu ikhlas mami nak ajar kami supaya berjaya dalam bisness Shaklee ni.

Kelas-kelas yang mami buat ada yang online dan offline. Selalunya kelas online ni,khas untuk anak yang macam mumy ni. Jauh di sini. Di  Borneo. Hehehe. Itulah gunanya teknologikan. Semuanya dihujung jari sekarang ni. Teknologi memudahkan proses pembelajaran dan mendekatkan yang jauh. Jiwang lah pulak kan😂😂😂😂.

Antara kelas yang mami dah buat ialah kelas macam mana nak naik ranking dalam bisness ni. Alhamdulillah memang berkesan sangat kelas tu. Mumy dapat jadi assistant supervisor tau. Alhamdulillah. Sujud syukur. Ala..kecik je pun,mesti ada orang yang cakap macam tu kan. Walau pun ada orang pandang kecik je,tapi bagi mumy umpama satu anugerah yang besar tau😊😊😊😊.

Yang paling best bila mami buat kelas macam mana nak buat blog. Ya Allah best sangat-sangat. Mumy bab-bab teknikal yang macam ni memang teruk. Hehehe...lambat sikit. Waktu kelas tu,kami diajar buat pokok duit!!! Percaya tak, dah ramai ahli dalam kumpulan mumy dah berjaya buat pokok duit ni. Income dorang ni dari pokok duit ni lah. Termasuklah mami sendiri. Mami tidur pun, duit tu sedap je masuk tau. Sukanyaaaaaaa...mumy? Dalam proses duit nak masuk. Jangan jeles okey.

Tak terkira tau kelas yang mami dah buat. Satu lagi,mumy nak share. Kelas income 6 angka guna FB. Berdebar tak lutut bila baca ni. Kelas ni memang superb. Walaupun secara online tapi sangat bermanfaat dan berguna dengan mumy. Dalam kelas ni,kami diajar cara menjana duit melalui FB.

Kelas bisness melalui instagram pun ada tau. Kita semua tau kan orang suka berkumpul dan lepak dalam instagram atai IG ni. Mesti ambil peluang kalau nak bisness. Macam mana caranya? Ada mami ajar kami. Nak tau juga? Kenalah masuk kumpulan kami dulu. Tak tahu cara? Mumy boleh tolong dengan senang hati😊😊😊.

Kelas nak naikkan FB Page pun ada mami ajar dengan kami. Memang superb tau. Kalau u all nak tahu, FB Page mumy ranking pertama okey. Tak percaya? Cuba taip Pengedar Shaklee Miri. Mesti muka mumy yang comel tu akan keluar 😂😂😂😂😂😂. Kebanyakan customer mumy semuanya datang dari FB Page mumy ni. Alhamdulillah,bila page mumy dah top,deras je orang tanya tentang Shaklee. Walaupun beli satu barang je. Mumy rasa syukur sangat. Sujud syukur😊😊😊😊.

Kalau u all nak ilmu yang macam ni, kena sedia dulu duit at least 5 angka untuk bayar kelas tentang ni. Alhamdulillah,mami ni sangat permurah dengan ilmu. Ilmu itu diturunkan kepada kami anak-anaknya. Apa yang mumy nampak,mami ni punya prinsip biar kami menjadi lebih hebat dari beliau sendiri. Sebab tu mami akan buat sehabis baik supaya kami jadi lebih hebat dalam dunia shaklee ni.

Kelas secara santai tu sentiasa mami buat. Supaya kami selalu di trak yanv betul dan sentiasa fokus. Thank you mami atas semua keperhatian mami kepada kami.

Sejujurnya apa yang mami ajar dalam kelas-kelas beliau tu sangat membuahkan hasil. Bayangkan mumy baru tiga bulan dalam bisness Shaklee ni tau tapi bonus dari Shaklee dah mencecah tiga angka. Itu baru bonus. Untung harga retail mumy lagi. Alhamdulillah. Terima kasih ya Allah dengan rezeki mu ini. Terima kasih yang teramat banyak juga kepada mami.😘😘😘😘😘😘😘.

Kalau u all nak tau apa yang mumy belajar dalam setiap kelas mami tu. Jom join mumy menjadi ahli superstarshaklee. Kami memang superstar tau😊😊😊😊.

Setiap ilmu yang diberikan sangat membantu mumy untuk majukan dan kembangkan lagi bisness Shaklee mumy ni. Siapa yang berminat nak mencari income lebih tapi masih kurang ilmu, marilah bersama-sama dengan mumy untuk menggali dan mengaplikasikan semua ilmu mami tu.

Mami boleh mencapai ranking tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator dalam tempoh masa enam bulan sahaja. Maksudnya mumy ni berguru dengan orang yang hebat😀😀😀😀😀.

Nak jadi yang hebat mumy sedia memimpin u all untuk sama-sama lebih berjaya.

Rasa terlebih semangat pulak. U all, kita kena mula ambil kolagen. Sebab kolagen dalam badan semakin lama semakin hilang tau. Tua tu memanglah pasti datang. Tapi nak tak usia tua kita masih macam belasan tahun😊. Beauty is our passion.

Comments

Popular Posts