Tuesday, 6 December 2016

Kedai Shaklee Untuk Bisness Online Shaklee Saya

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hari ni dah hari Rabu. Kejap je rasanya masa berlalu. Pagi ni,mumy nak cerita sikit tentang kedai Shaklee mumy untuk bisness online shaklee mumy ni. Nak jual barang mesti ada kedai kan? Kecil atau besar itulah kedai kita. Mesti bangga dengan apa yang kita ada. Mumy bangga sangat tau sebab mumy ada kedai Shaklee mumy sendiri. Rasa seronok sangat jaga kedai-kedai mumy tu.

Fuuyyyooohhhh!!!! Mumy ada banyak kedai. 😁😁😁😁😁😁 jangan jeles okey. Ya sejujurnya memang mumy banyak kedai Shaklee mumy untuk bisness online shaklee mumy ni. Buat masa ni memang mumy lah pengurus utama kedai-kedai mumy tu. InsyaAllah,lepas ni mumy ada pekerja sendiri untuk tolong mumy urus😊😊😊.

Kedai pertama mumy mestilah FB personal mumy. Tapi kedai ni untuk santai-santai je. Macam pameran gitu. Kalau ada yang minat lepas tengok pameran mumy boleh terus cari mumy. Pameran di kedai FB personal ni lebih kepada kesedaran kesihatan dan kecantikan. Mumy rasa hebat pulak. Hahahaha. Perasaan kan. Siapa lagi yang nak puji kalau bukan mumy sendiri dan u all jugak lah.

Kedai mumy yang kedua ni besar sikit. Ini kedai FB page mumy untuk Miri. Yang ni banyak pameran dan promosi jualan. Siapa yang tengah bingung nak cari produk Shaklee boleh cari Pengedar Shaklee Miri. Insya Allah,muka mumy akan keluar dengan senyuman seindah suria tu 😊😊😊😊😊😊😊. Apa-apa yang berkaitan dengan produk Shaklee ada di sana. Kiranya yang ni mall lah u all.

Kedai Shaklee mumy yang lebih fancy pun ada tau. Haaaa...mestilah instagram mumy. U all carilah, superstarsuppliments maka keluar muka mumy dengan senyuman tu. Berbaju merah itulah mumy. 😁😁😁😁😁.

Kedai Shaklee mumy yang lebih kepada informasi pun ada tau. Siapa yang suka membaca tu jom singgah kedai mumy ni. Mumy yakin u all akan suka sangat dan tak akan keluar lagi dari kedai mumy tu. Kedai Shaklee yang ni,mumy banyak bercerita dan merapuh ada jugak. Tapi tentang info Shaklee mumy tak merapuh okey. Semuanya fakta makta. Tiada yang tipu atau guna air liur je. Semuanya betul dan sah. Apa nama kedai mumy tu? Nak tau juga ye...tada.....mestilah changrich.blogspot.my ni.

Eh ada satu lagi, mumy ada kedai satu lagi tau. Yang ni khas untuk ibu-ibu dan para bakal ibu yang mencari supplimen atau set hamil dan berpantang secara normal atau pembedahan. Yang ni memang best. Sebab memang diwujudkan khas untuk para ibu dan bakal ibu semua.

U all suka tak? Haaa..kalau suka cepat singgah kedai-kedai mumy ni tau. Tak rugi u all kalau nak singgah sini. Best sangat..penuh dengan.produk Shaklee dan sangat informatif😊😊😊😊. Jumpa lagi dalam sembang kopi yang akam datang. Happy shopping semua dan beauty is our passion😊😊😊

No comments:

Post a Comment