Monday, 5 December 2016

MY BIG WHY: Kenapa Saya Buat Bisness Shaklee Sampai Berjaya

Assalamualaikum semua, dah tido ke? Mumy tak dapat tidur. Terlebih makan durian petang tadi😂😂😂😂😂. Jadi nak tunggu panas ni hilang, jom mumy share dengan u all My Big Why kenapa mumy kena bisness Shaklee sampai berjaya. Bukan mumy dah cerita ke dulu.

Issshhhh...orang tua belum habis cakap jangan menyampuk dulu. Alamak dah tua ke? Muda lagi mumy.ni😅😅😅😅😅. Kenapa mumy nak bisness Shaklee sebab nak ada income paling tidak pun 5 angka sebulan. Dapat ke? Dapat. InsyaAllah. Itu doa mumy setiap hari. Kenapa nak dapat income ribu raban tu? Yang tu pun mumy dah cerita kan dengan u all.

Sekarang ni bonus mumy memanglah belum capai tahap kaya terduduk tu. Apa pun alhamdulillah sujud syukur,dengan keuntungan bisness Shaklee mumy ni dapat mumy menambah aset. Apa asetnya tu mumy? Cuba tunjuk...eeee...nanti u all cakap mumy ni mami jarum pulak kan. Hehehe. Ini bukan riak ya...ini bukti dengan bisness Shaklee ni mumy mampu memilikinya. Chewaaaaahh!!!

Cepatlah mumy,okey alhamdulillah dengan berbisness ni mumy dapat menambah aset emas yang beratnya 13g. Tunggu dulu😁😁😁,mumy tau mesti ada yang cakap ringannya....biar ringan tapi dengan bisness online Shaklee mumy,mumy dapat tambah aset mumy. Sekali lagi mumy cakap ya,bukan niat nak show off. Tapi mumy nak tunjukkan bukti hasil keuntungan mumy. 😊😊😊😊. Semoga u all terinspirasi ye...

Dengan bonus dan keuntungan bisness shaklee ni juga dapatlah mumy tolong abang tukar rim dan tayar baharu untuk navara baru kami😊😊😊😊. Aiiikkk...semuanya baru? Alhamdulillah,rezeki Allah tak terkira u all. Apa yang penting kita bersangka baik kepadaNya, berusaha dan berdoa. InsyaAllah,semuanya dipermudahkan.

Itu baru tiga bulan mumy bisness. Belum berbulan-bulan lagi. Ya Allah,murahkah rezeki hambamu ini. Permudahkanlah urusan bisness hambamu ni Ya Allah. Sesungguhnya engkau maha pemurah dan mengasihani. Aminnnn...

InsyaAllah,kalau target mumy dah tercapai maka tercapailah big why mumy dalam nak berbisness ni. InsyaAllah. Doakanlah untuk mumy ye.

Okeylah,mumy kena stop dulu..mata pun dah ngantok...badan pun dah mula sejuk. Kesan durian dah hilang...hehehe...jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang ye. Jangan lupa makan vivix, sebab vivix ada anti aging tau. Beauty is our passion😊😊😊😊

No comments:

Post a Comment