Daftar Ahli Shaklee Online

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Memang best hujung minggu walaupun tak ada elektrik. Hari ni mumy nak kongsi tentang daftar ahli Shaklee secara online. Mumy tau ramai di luar sana yang nak sangat jadi ahli Shaklee, betul tak? Banyak kelebihan tau kalau dah jadi ahli keluarga Shaklee ni😊😊😊😊.

Macam mumy,mumy menyesal sangat sebab tak daftar jadi ahli Shaklee awal-awal. Rasa rugi sangat. Tapi alhamdulillah,ada hikmahnya mumy lambat jadi ahli Shaklee.

Apa hikmahnya mumy lambat daftar jadi ahli shaklee?hikmahnya....mumy ditemukan dengan mentor shsklee yang sangat hebat. Pada mumy,beliau sangat hebat tapi mentor mumy tu sangat merendah diri. Haaaa...untuk pengetahuan u all, mumy daftar ahli shaklee dengan mentor mumy ni lah.

Nak daftar ahli shaklee waktu tu bukan senang. Yelah,mumy duduk jauh dalam hutan mestilah mumy nak cari orang yang boleh daftarkan mumy kan? Mumy pun contact lah dengan agen yang selalu mumy beli barang dulu. Dengan ayat yang lemah lembut dan penuh harapan,mumy tanya macam mana nak daftar jadi ahli Shaklee. U all tau apa jawapan mumy dapat, dia tanya mumy siapa😩😩😩😩😩.

Sedih juga sebab mumy selalu beli dengan dia. Kenapa dia tak kenal mumy pula. Bila jadi macam tu,mumy tak nak lagi....😑😑😑😑merajuk lah pulak.

Mumy pun berjumpa dengan encik google cari cara daftar ahli Shaklee online. Waaaaahhh!!!! Memang banyak orang cerita cara daftar ahli shaklee secara online ni. Termasuklah blog mentor mumy ni.

Nak dijadikan cerita,mumy ambil contact number dari tiga orang termasuk mentor mumy ni😊😊😊😊. Mumy hantar massage serentak lagi tu. Waktu hantar tu mumy berdoa penuh harapan. Hehehehe😊😊😊😊.

U all nak tau,dalam tiga nombor tu, sorang jak yang terus balas whatssup mumy. Alhamdulillah. Siapa kah insan itu? Mestilah mentor mumy. Mami Siti Salwa😘😘😘😘😘. Whatssup mumy dibalas dengan baik macam dah lama kenal. Seronok sangat waktu tu sebab mumy terus jadi ahli siap beli barang lagi. Caranya pun sangat profesional tau😁😁😁😁😁.

Yang dua nombor lagi tu,nombor satu tu langsung tak ada respond dengan mumy. Tapi mumy mengintip FB nya aktif juga waktu tu. Biarkan...dah ada orang yang tolong mumy daftar ahli Shaklee secara online😊😊😊.

Nombor yang satu lagi pulak,hari ke tiga baru dia balas. Dah terlambat. Pengajarannya,prospek tu mesti dilayan dengan bagus😊😊😊.

Nak tau cara daftar ahli Shaklee online? Senang je. Mumy boleh tolong daftarkan untuk u all 😊😊😊😊. Tanpa ada bayaran perkhidmatan. Tapi u all kena bayarlah duit pendaftaran dengam Shaklee. U all bagi je detail yang mumy perlu dan selepas itu tahniah!!!! U all dah jadi ahli Shaklee😊😊😊😊.

Bayaran ahli tu sekali je seumur hidup okey. Best sangat bila jadi ahli ni. Banyak kelebihan yang kita dapat😊😊😊😊😊.

Antara kelebihannya u all dapat beli dengan harga ahli dan yang ni semua orang suka dapat bonus wang tunai dari Shaklee based on point kita😊😊😊😊 suka kan?

Yang nak jadi ahli Shaklee tu boleh hubungi mumy. Mumy sedia membantu u all. Jom kita sihat dan cantik😍😍😍😍😍😍.

Baiklah jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang. Jaga kesihatan dan kecantikan. Beauty is our passion😊😊😊😊

Comments

Popular Posts