Interferon Semulajadi Pertama Dunia Dalam Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum u all, sihat hari ni? Alhamdulillah mumy sihat. Tak lama lagi cuti...sukanya mumy. Dapat mumy COD barang dengan customer😊😊😊. Ohya, hari ni mumy nak kongsi tentang interferon semulajadi pertama dunia yang ada dalam nutriferon Shaklee. Apa ka benda tu?

Jangan risau,mumy akan cerita dengan u all seringkas dan semudah yang mungkin okey😁😁😁

Apa itu interferon? Memang namanya canggih tapi nama mudahnya kita boleh panggil askar badan je. Askar badan kita ni kalau lemah atau tak aktif maka senanglah kita kena serang dengan penjahat dari dalam dan luar badan.

Pernah tak tengok orang yang selalu sakit? Orang bersin sikit sebelah dia, dia dah demam selesema? Ni contoh orang yang tak kuat askar badan lah ni.

Macam mana nak aktifkan dan kuatkan askar pertahanan badan ni? Caranya kita kena tingakatkan immuniti kita. Apakah caranya? Kuatkan askar atau interferon dalam badan kita supaya kuat nak lawan penyakit.

Alhamdulillah, Allah dah cipta tumbuhan yang boleh mengaktifkan interferon dalam badan kita. Interferon semula jadi yang pertama di dunia telah dijumpai oleh Dr Yasuhiko Kojima. Namanya pun dah tau kan dari negara Jepang😂😂😂😂.

Interferon semula jadi yang ada dalam nutriferon Shaklee ni,formula yang semula jadi okey. Selamat,tulin dan berkesan. Haaa...bahanya gabungan dari lebih 200 jenis herba. Banyaknya kan. Apa yang bestnya kajian tentang ni dijalankan selama 40 tahun. Ya Allah, lamanya. Tapi,Shaklee memang macam tu kajian yang menyeluruh dan lama akan dijalankan untuk pastikan semua produk Shaklee selamat,berkesan dan tiada kesan sampingan bila diambil dalam jangka masa yang lama😊😊😊😊.

Yang ni mumy dah kering air liur cerita dalam landmark study hari tu kan😊😊😊. Yang ingat-ingat lupa tu boleh singgah baca balik okey.

Sebenarnya u all,interferon ni ada diberikan kepada pesakit yang ada penyakit kronik untuk tingkatkan pertahanan badan mereka. Macam pesakit HIV,Hepetetis,kanser dan banyak lagi lah. Interferon tu diberikan supaya pertahanan badan kita kuat.

Sebab tu,ni salah satu supplimen wajib yang mumy simpan. U all tau tak,nutriferon Shaklee ni dapat boost imuniti kita dalam tempoh tiga hari. Suka tak? Kalau mumy,mestilah mumy suka.

Jangan bagi ubat dulu kalau sakit. Tapi tingkatkan pertahanan badan kita dulu. Insha Allah,bila serangan yang sama datang badan kita dah sedia dan semakin kuat untuk melawan serangan virus dan bakteria tu.

Baiklah u all,mumy ada kelas kejap lagi ni. Jaga kesihatan dan kecantikan u all tau. Beauty is our passion.

Comments

Popular Posts