Bisness Shaklee Online

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu u all. Apa khabar u all? Mumy doakan kita semua sihat alhamdulillah hendaknya. Hari ni mumy nak cerita sikit tentang bisness Shaklee online. Kenapa mumy nak cerita pula? Mesti u all nak tau kan macam macam mana mumy bahagikan masa mumy dengan tugas-tugas mumy yang banyak tapi dapat buat bisness Shaklee online😊😊😊.

Hehe...semangat pula mumy hari ni. Mumy rindu nak sembang dengan u all😊😊😊.

Okey kita direct to the point lah yer. Macam mana kita nak bisness dalam masa yang sama kita ada kerja yang lebih penting untuk dilaksanakan? Macam mumy cakap sebelum ni,kita perlu  ada BIG WHY kita. Ini yang akan buat kita sangat fokus tau.

Seterusnya, kita mesti pandai urus masa. Tadaaaa....yang ni kita semua tau kan? Pengurusan masa tu sangat penting. Allah dah bahagi masa kita setiap sorangnya sama 24 jam. Tak ada lebih tak ada kurang. Adil kan Allah. Allah,rasa kerdil pula diri ini. Sebak pula mumy sebab selalu cakap tak cukup masa😢😢😢😢😢.

Ingat tu u all. Allag dah atur cantik masa kita. Kenapa kita ada 24 jam sehari. Kenapa kita hidup di planet Bumi bukan di Marikh atau Zuhrah. 24 jam sehari tu masa yang cukup cantik untuk kita urus semua urusan dunia dan akhirat kita. Dua-dua ni mesti sama rata okey😁😁😁.

Mumy cikgu,mumy juga isteri tapi macam mana mumy nak bahagikan masa mumy dengan bisness online Shaklee mumy ni?

Cara yang paling mudah kita jaga masa kita denga Allah. Percayalah Allah sentiasa lapangkan masa kita😍😍😍😍.

Seterusnya,gunalah masa yang terluang dengan aktiviti yang bermanfaat. Macam mumy time tidurkan adik mumy akan updatelah kedai online shaklee mumy. Mumy buat poster atau tulis entry😁😁😁😁. Mudahkan?

Memang mula-mula tu kita tak dapat ikut rentak lagi. Tapi bila dah jadi rutin semua ni senang je u all😍😍😍😍😍. Apa yang penting kita rasa sangat seronok tau😊😊😊😊.

Macam mumy,mumy rasa tak lengkap pula bila tak jenguk kedai online Shaklee mumy😊😊.

Haaaa...macam tulah mumy uruskan bisness Shaklee online mumy. Mumy tau u all lagi ada cara yang lebih best kan? Jangan risau, lain orang lain caranya tau. Tak semestinya yang orang buat tu sesuai dengan kita kan😍😍😍😍.

Kita ni unik sangat tau. Jadi janganlah risau kalau cara kita urus bisness online tu lain dari orang lain kan? Apa yang penting ikutlah cara orang berjaya yang lain. Macam mumy mestilah ikut cara mentor mumy😊😊😊😊. Siapa lagi kalau bukan  Master Mami Siti Salwa. Hebat mentor mumy ni tau😊😊😊😊.

Macam mana lagi nak urus bisness Shaklee online ni? Banyak caranya sebenarnya. Banyak aktiviti yang kita boleh buat. Kalau nak tau jom lah join mumy dalam group SuperstarShaklee mumy😍😍😍😍. Dalam group ni  u all akan diajar cara nak urus bisness Shaklee online.

Best ke best? Haaaa...kalau tai best apa lagi jom lah jadi ahli Shaklee dengan mumy. Semuanya mumy akan bantu😊😊😊😊.

Baiklah u all, mumy kena stop ni. Jumpa lagi dalam sembang kopi yang akan datang okey. Jangan stress bila urus masa nanti cepat tua. Beauty is our passion😊😊😊😊.

Comments

Popular Posts