Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Miri

Assalamualaikum dan selamat.bertugas u all. Hari ni mumy cuti. Adik demam panas. Cuaca kat hutan kot. Apa pun alhamdulillah ni cabaran kan. Hari ni,mumy nak cerita tentang pengedar Shaklee Miri. Bukan hari tu dah cerita ke? Haaaa....nak cerita balik lagi ni sebab nak kongsi sesuatu dengan u all.

Bila ada customer yang beli produk Shaklee dengan mumy mesti cakap susah betul maok carik produk Shaklee di Miri tok. Hehehe...kan dah keluar bahasa Sarawak mumy. Ada yang sanggup cari agen di KL tau. Kesian juga mumy dengan kakak tu. Dahlah ada masalah ketumbuhan di mata.

Alhamdulillah,akhirnya kakak tu pun jumpa mumy pengedar Shaklee Miri. Mumy pun dah consult kakak tu dengan panjang lebar dalam KFC. Cian kakak tu nampak memang happy go lucky tapi Allah je yang tau sebenarnya kakak tu dah hampir kehilangan penglihatan. Semoga cepat sembuh ya kak. Amin...amin...

Nanti kalau nak produk Shaklee lagi carilah pengedar Shaklee Miri  😊😊😊😊😊😊. Ohya,sesiapa yang nak bisnes Shaklee dan nak jadi agen Shaklee jomlah daftar dengan mumy. Semudah minum ESP je u all😂😂😂😂. Dah lah sedap mudah pulak tu.

Mumy perlukan agen di area Miri sebab mumy ni selalu tak ada di Miri. Hehehe....mumy kan bertugas di kawasan pedalaman jadi nak ulang alik ke Bandar Miri tu susah sikit. Jalannya mencabar tau. Muntah tak payah nak cakap la...hehehe. Habis kereta dengan bau muntah😂😂😂😂😂.

Sesiapa yang nak jadi agen atau nak bisnes Shaklee di area Miri boleh cari mumy tau pengedar Shaklee Miri. Insha Allah mumy akan bantu u all sebaik mungkin macam mana mentor mumy bimbing mumy sehingga berjaya.

Nak cari mumy senang je. Boleh komen terus kat sini atau haaaa...cuba u all taip Pengedar Shaklee Miri. Kalau ada nampak perempuan cantik pakai baju merah tu. Haaaa...tu lah mumy😂😂😂😂. Jangan muntah okey....😂😂😂.

Banyak pulak mumy merapu hari ni. Tak apa lah ada juga hiburan u all yang tengah pening buat kerja tu kan😊😊😊😊😊😀.

Baiklah u all,kita jumpa lagi ya dalam sembang kopi kita yang akan datang. Mumy nak lap badan adik ni....panas lagi ni😰😰😰😰😰. Risau pulak mumy. Cepat sembuh ya dekkk...huhuhuhu.

Nak daftar ahli shaklee atau nak cari produk Shaklee boleh lah cari mumy okey. Pengedar Shaklee Miri. Jumpa lagi. Beauty is our passion.

Comments

Popular Posts