Saturday, 11 February 2017

Stokis Shaklee Miri dan Brunei

Assalamualaikum selamat tengah hari u all. Alhamdulillah hari ni cuaca sangatlah sporting kan. Alhamdulillah. Baiklah,mumy nak buat pengumuman ni,mumy stokis Shaklee di Miri. Haaaa....untuk mereka yang mencari dan yang sedang tercari-cari produk Shaklee tu jom contact mumy. Mumy sedia berkhidmat untuk u all😊😊😊😊.

Berita baik juga untuk u all yang ada di Brunei mumy sedia menghantar oder u all ke sana😊😊😊😊.

Untuk orang Miri yang nak jadi member pun boleh hubungi mumy okey. Cara nak jadi member sangat lah senang u all. Kalau u all takut nak bagi duit dengan mumy untuk yuran pendaftaran, jangan risau mumy boleh daftarkan dan u all boleh bayar sendiri yuran pendaftaran tu kepada pihak Shaklee. Senang kan😍😍😍😍😍.

Jadi sesiapa yang tengah mencari produk Shaklee tu dan rasa susah sangat nak cari Shaklee, sekarang tidak lagi. Sebab mumy ada stock yang cukup untuk u all. Kiranya mumy ni stokis Shaklee Miri lah😊😊😊😊.

Mumy bukan saja stokis Shaklee Miri tapi yang bestnya mumy akan consult u all sebaik mungkin. Inilah keistimewaan mumy😊😊😊😊.

Baiklah u all jumpa lagi ya dalam sembang kopi yang akan datang. Warga Miri yang mencari stokis Shaklee Miri mumy lah orang nya. Jom makan tengah hari. Jangan makan lewat. Nanti gemuk😂😂😂😂.

Beauty is our passion😊😊😊

No comments:

Post a Comment