Sunday, 4 June 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Di Miri Shaklee Brunei

Assalamualaikum dan salam menyambut ramadahan kepada semua. Alahai,lama betul mumy menyepi. Sesepi malam ini. Banyak rintangan dan cubaan yang buat mumy rasa down sikit nak bersembang dalam blog. Huhuhu. Alhamdulillah,semangat tu datang balik. Okeylah,malam ni mumy nak cerita cara nak daftar ahli shaklee dengan Pengedar Shaklee di Miri.

Mumy tau sekarang ni memang ramai yang dah tahu khasiat dan keberkesanan supplimen Shaklee ni untuk kesihatan. Betul tak? Apa tak nya dengan adanya landmark study yang dijalankan oleh syarikat Shaklee ni buat kita yakin untuk guna produk Shaklee.

Nak dijadikan cerita, hari tu ada seorang akak tu nak beli vitamin c,vita lea dan vita e complex. Tengah sembang-sembang dengan akak tu dapatlah tahu yang akak tu sebenarnya dah consume vitamin c jenama lain yang di beli dari farmasi. Mumy pun cakaplah, oooo yeke...😊😊😊😊. Akak tu cakap lagi,dari dia guna produk lain why not akak guna produk Shaklee kan. Haaaa...bagus tindakan akak ni tau...hehehe....kami pun bersembang panjang lebar. Kiranya sesi berkenalan lah...

Dah kenal-kenal tu,akak tu tanya macam nak dapat harga murah. Mumy pun share lah cara dapat harga murah. Apa caranya???? Senang je...daftar je jadi ahli Shaklee. Tadaaaa....u all akan dapat harga member dan lebih jimat😍😍😍😍😍.

Cara nak daftar ahli shaklee? Senang je,kalau u all nak daftar jom daftar dengan mumy. Mumy boleh tolong daftarkan. Semuanya telus dan ikhlas. Tiada penipuan okey😊😊😊😊.

Ehhh,jauh pulak mumy menyimpang. Akak tu pun bagi detail yang mumy perlu untuk daftar jadi ahli. Mumy pun dengan penuh semangat daftarkan akak tu. Walaupun masa tu mumy di pedalaman. Ya ampun....line sekarang ni kalau dekat pedalaman, ish...ish...ish...Allah saja yang tahu. Alhamdulillah, proses daftar akak tu berjaya. Syukur. Maka akak tu pun dengan jayanya dapat beli dengan harga member😊😊😊😊😊. Best kan.

Walaupun mumy ni di Miri, orang yang berada luar daripada Miri jangan risau. Mumy boleh daftarkan u all. Caranya sama dan mudah. Semudah abc😊😊😊😊.

Banyak sangat manfaat kalau kita daftar ahli shaklee. Yang tu nanti mumy cerita dengan u all. Kalau cerita sekarang. Sampai ke sahur tak habis cerita kita. Hehehehe.

Baiklah u all,mumy kena pergi dulu. Nak urus adik kejap. Hehehe...nanti kita jumpa lagi dalam sembang kopi kita yang akan datang. Bulan puasa ni set sahur shaklee jangan lupa ambil supaya kekal cerga dan bertenaga sepanjang masa.

Amalkan gaya hidup yang sihat masa puasa ni baru kekal awet muda. Beauty is our passion😍😍😍😍